Dark mode


A+ | Скинути | A-
Росії дуже дорого коштують незначні просування в Україні – генерал США
Росії дуже дорого коштують незначні просування в Україні – генерал США
Росії доводиться зазнавати величезних втрат у військовій техніці та особовому складі навіть через мінімальні просування окупантів в Україні.

Про це заявив очільник Об’єднаного комітету начальників штабів США, генерал Чарльз Браун після завершення зустрічі Контактної групи з оборони України у форматі Рамштайн-20.

Україні потрібна зброя

– Хоча Росія досягла незначних здобутків, але дорого заплатила живою силою та технікою. Україна продовжує зміцнювати оборонні лінії та підвищувати ефективність боєприпасів та інших постачань, – стверджу американський генерал.

Чарльз Браун звернув увагу, що Україні вже було надано понад $88 млрд військової допомоги від союзників і партнерів.

За його словами, це допомагає Збройним силам України, дає можливість зміцнити НАТО, сприяє розширенню військово-промислового комплексу США, Європи та світу, а також підтримує безпеку цих країн.

Браун зазначив, що колективна підтримка України гарантуватиме успіх зараз та надалі, а якщо ж мир залишиться під питанням, тоді це стане ризиком для всього світу.

Вдень 19 березня відбулося засідання Контактної групи з питань оборони України у Німеччині. Факти ICTV зібрали головні підсумки Рамштайн-20, в якому взяли участь міністри оборони та військові керівники з близько 50 країн.

Читайте також

Остін після Рамштайн-20: Я сповнений рішучості забезпечити потік військової допомоги США Україні

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9842
Опубліковано: 19.03.24