Dark mode


A+ | Скинути | A-
Допомога Україні: перший республіканець у Конгресі підписав петицію
Допомога Україні: перший республіканець у Конгресі підписав петицію
Представник Республіканської партії підписав петицію, що дозволить голосувати за поміч для Києва в обхід спікера Майкла Джонсона.

Перший член Палати представників США від Республіканської партії Кен Бак підписав петицію, що дозволить в обхід спікера Майка Джонсона винести голосування за законопроєкт про виділення допомоги Україні. Загалом петицію вже підписали 188 конгресменів при 218 необхідних. Про це повідомляє The Hill.

Республіканець від штату Колорадо Кен Бак став першим членом своєї партії, який підписав цю петицію у четвер, 21 березня, за день до того, як він збирається піти з Конгресу.

Попри те, що Бак залишає Конгрес США, його ім’я залишатиметься на петиції, доки не буде обраний його наступник. У разі, коли наступник також підпише цю петицію, ім’я Бака буде видалено.

Демократи у Палаті представників стверджують, що в разі винесення на голосування законопроєкту, який передбачає допомогу Україні, він набере понад 300 голосів.

Нагадаємо, у Конгресі США готують новий законопроєкт для підтримки України, але в іншому вигляді, ніж той, що був схвалений Сенатом.

Додамо, що міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що його країна не дасть Україні програти. Він запевнив, що нині союзники шукають способи для безперебійної допомоги Україні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7891
Опубліковано: 22.03.24