Dark mode


A+ | Скинути | A-
Скандальна блогерка Алхім катається Києвом без водійських прав
Скандальна блогерка Алхім катається Києвом без водійських прав
Відома скандальна блогерка Анна Алхім нещодавно втратила водійські права через водінян у станні алкогольного сп’яніння, проте продовжує кататися Києвом без посвідчення водія.

Відповідно, стало відомо, що Алхім притягувалася до відповідальності за водіння у не тверезому стані. У грудні минулого року суд призначив покарання – штраф 17 000 грн та позбавлення права керувати транспортом на один рік.

Зазначається, що блогерка відмовилася від проходження огляду на стан алкогольного сп`яніння на місці зупинки за допомогою приладу газоаналізатор «Drager Alcotest» та в закладі охорони здоров`я. Тим самим вона порушила вимоги п. 2.5 Правил дорожнього руху, за що відповідальність передбачена ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ба більше, як стало відомо завдяки витягу з ЄДРСР, Алхім навіть не з’явлася до суду, коли йшлося про її справу:

«У призначене на 22.12.2023 о 10 год. 00 хв. судове засідання ОСОБА_1 не з`явилася. Причини неприбуття в судове засідання ОСОБА_1 , адвокат Жиліч С.М. повідомив у клопотанні про відкладення».

Врешті, її адвокат оскаржив рішення суду, проте постанову залишили без змін. І от у середу, 13 березня, Алхім виклала сторіс, на яких показала, як попри рішення суду продовжує кататися на своєму авто.

Джерело womanlife.kyiv.ua

No Newer Articles

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17411
Опубліковано: 24.03.24