Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Путіна одна мета: Зеленський сказав, як Кремль використає теракт у Крокус Сіті Моллі
У Путіна одна мета: Зеленський сказав, як Кремль використає теракт у Крокус Сіті Моллі
Президент Володимир Зеленський заявив, що для нього не стало сюрпризом, коли диктатор Путін пов’язав кривавий теракт у Підмосков’ї з Україною.

За словами українського гаранта, Кремль використає навіть таку велику трагедію для власного народу, щоб виправдати свою війну проти іншої держави.

— Його не хвилює, чи це терористичний акт, економічний акт, нафтова промисловість чи будь-яка з цих сфер. Путін використовує це для максимального поєднання свого суспільства. Навіть те, що сталося в Москві, з такою кількістю жертв та поранених, він використає тільки з однією метою – виправдати, що України не повинно існувати, – зазначив Зеленський.

Читайте також

Хвора і цинічна істота: Зеленський про звинувачення Путіна щодо причетності України до теракту під Москвою

Президент додав, що його слова підтверджуються публічними заявами високопосадовців РФ навіть тоді, коли сама терористична організація ІДІЛ повністю взяла на себе відповідальність за масовий розстріл цивільних осіб у підмосковному Крокус Сіті Холлі.

Теракт до Крокус Сіті Холлі

Масштабний теракт у концертній залі Крокус Сіті Холла стався у п’ятницю ввечері, 22 березня, перед початком виступу популярного російського рок-гурту Пікнік.

Раптом у будинок увірвалися озброєні автоматами чоловіки і почали стріляти в усіх, хто зустрічався на їхньому шляху. Потім вони підпалили будинок зсередини і спробували втекти.

Внаслідок теракту загинуло понад 140 осіб, включаючи дітей, а кількість постраждалих досягла 360 осіб.

Терористичне угруповання ІДІЛ взяло на себе відповідальність за масові вбивства, але в Кремлі стверджують, що “без України та Заходу не обійшлося”.

Читайте також

Буданов про теракт у Крокус Сіті Холі: Кремль знав ще 15 лютого

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7842
Опубліковано: 28.03.24