Dark mode


A+ | Скинути | A-
Зеленський підписав закон про мобілізацію з 25 років і електронний кабінет військовозобов’язаного
Зеленський підписав закон про мобілізацію з 25 років і електронний кабінет військовозобов’язаного
Український президент підписав документ про електронний кабінет призовника і про зниження віку для призову до 25 років, повідомляють на сайті ВР.

В описі законопроєкту про онлайн-кабінет зазначено, що 2 квітня закон повернули у відомство з підписом Володимира Зеленського.

За словами заступника міністра оборони, на сторінці військовозобов’язаного буде можливість оновити актуальні дані без відвідування ТЦК, і далі ці відомості вже використовуватимуть військкоми.

Також зазначається, що оновився статус закону про зниження віку призову до ЗСУ з 27 до 25 років. Сьогодні документ повернуто з підписом від президента.

Відомо, що влада затвердила закон ще 30 травня минулого року, а 5 червня документ передали на підпис Зеленському, але весь цей час проєкт очікував підпису.

Документ містить у собі той факт, що під мобілізацію потрапляють військовозобов’язані українці, придатні та обмежено придатні, від 25 до 60 років без досвіду служби.

Сообщение Зеленський підписав закон про мобілізацію з 25 років і електронний кабінет військовозобов’язаного появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11168
Опубліковано: 02.04.24