Dark mode


A+ | Скинути | A-
Конфуз у дитячій лікарні: у Меган Маркл тріснула дорога дизайнерська сукня
Конфуз у дитячій лікарні: у Меган Маркл тріснула дорога дизайнерська сукня
У дружини принца Гаррі Меган Маркл порвалася дорога дизайнерська сукня. Це сталося під час відвідин герцогинею Сассекською дитячої лікарні в Лос-Анджелесі.

Інцидент не пройшов повз шанувальників королівської родини, які знайшли що сказати.

У Меган Маркл розійшлася дизайнерська сукня

На зустріч із маленькими пацієнтами дитячої лікарні Маркл прийшла у шифоновому вбранні Landscape від Oscar de la Renta, що вона вже вдягала раніше. Вартість брендової сукні складає 2,7 тис. фунтів стерлінгів (133 тис. грн). Під неї герцогиня взула пару гостроносих чорних туфель на підборах від Aquazurra за 595 фунтів стерлінгів (маже 30 тис. грн).

Доповнили її образ золотий годинник Tank Française від Cartier за більше ніж 25 тис. фунтів стерлінгів (1,2 млн грн) і діамантовий браслет Ariel Gordon за 4,3 тис. фунтів стерлінгів (2,1 млн грн).

Реакція шанувальників королівської родини на інцидент з сукнею

Проте висока вартість гардероба не вберегла Меган Маркл від конфузу. Схоже, її сукня тріснула з лівого боку біля талії. Тож шанувальники королівської родини поквапилися прокоментувати побачене на фото.

Meghan Markle suffers ’embarrassing’ wardrobe malfunction in £2,700 designer dress #MeghanMarklehttps://t.co/heQZt7PoVz pic.twitter.com/FRSvcr1LEw

— Daily Express (@Daily_Express) April 3, 2024

Серйозно? О, як соромно.

Я – не фанат поведінки М., але думаю, що це більше проблема з блискавкою, а не дірка. Можливо, вона не помітила, що блискавка застібнута не до кінця, або вона розійшлася.

Ні, вона що не перевірила сукню перед тим, як одягнути? Голка з ниткою могли б це виправити.

Сукня розійшлася по шву.

Боже мій! – коментують фото користувачі X (раніше Twitter).

Під час візиту Меган Маркл прочитала дітям три свої улюблені дитячі книги – Клепальниця Розі, Кіт Піт та Я бачив кота. До лікарні герцогиня Сассекська завітала, щоби кампанію зі збору коштів, що обʼєднує бізнес та громадськість заради підтримки дитячого медичного закладу.

Читайте також

Їм не можна довіряти: чому Вільям та Кейт не розповіли про рак Гаррі та Меган

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14346
Опубліковано: 04.04.24