Dark mode


A+ | Скинути | A-
Пошкоджено Ту-95МС: ГУР і ЗСУ атакували три аеродроми РФ
Пошкоджено Ту-95МС: ГУР і ЗСУ атакували три аеродроми РФ
Головне управління розвідки та Збройні сили України організували спецоперацію, в рамках якої атакували три аеродроми російських військ. Стало відомо про пошкодження бомбардувальників Ту-95МС.

Про це РБК-Україна повідомили джерела у Силах оборони України, а також неназваний співрозмовник видання Українська правда в ГУР.

Атака по російських аеродромах

Внаслідок атаки дронів на аеродромі Енгельс-2, ймовірно, серйозно пошкоджені щонайменше три стратегічні бомбардувальники Ту-95МС. Джерела в українських спецслужбах стверджують, що там загинуло семеро окупантів, серед яких можуть бути пілоти бомбардувальників.

На військовому аеродромі в російському Єйську внаслідок ударів українських дронів знищено два штурмовики Су-25 та ліквідовано чотирьох окупантів, відзвітував співрозмовник у Головному управлінні розвідки.

Стало відомо про атаку по ще одному російському аеродрому в Курську, проте поки невідомі подробиці та наслідки ударів.

Джерело в ГУР заявило, що наслідки лише цієї атаки будуть відчутними для окупантів у довгостроковій перспективі.

Читайте також

На аеродромі Морозовськ в РФ за день до атаки могло бути 29 ворожих літаків – OSINT

У ніч на 5 квітня на території Росії відбулася масована атака українських дронів. У РФ відзвітували про нібито збиття 53 безпілотників у різних регіонах.

Зокрема, українські спецслужби атакували дронами Морозовськ Ростовської області, Єйськ у Краснодарському краї та Енгельс у Саратовській області, де розташовано російські аеродроми.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11142
Опубліковано: 05.04.24