Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Києві чоловік напав на співробітників ТЦК з метою допомогти іншому військовозобов’язаному уникнути призову
У Києві чоловік напав на співробітників ТЦК з метою допомогти іншому військовозобов’язаному уникнути призову
У Деснянському районному військкоматі заявили, що на їхніх співробітників напав і погрожував чоловік під час розмови з іншим призовником.

Відомо, що випадок стався вчора на вулиці Шалом Алейхама в Києві, де під час роботи мобільної групи невідомий чоловік підійшов і вдарив по голові одного з воєнкомів зі спини, а потім дістав із сумки ніж і погрожував другому співробітнику.

Повідомляється, що в такий спосіб правопорушник намагався “врятувати” іншого військовозобов’язаного, у якого в цей момент перевіряли документи і, можливо, хотіли виписати повістку.

Постраждалі солдати викликали поліцію і нападника взяли під варту. Проти нього було порушено справу за погрозу вбивством і носіння холодної зброї. Санкція статті передбачає арешт на півроку або обмеження волі до двох років.

Однак у Мережі українці підтримують зловмисника і вважають його вчинок “правильним”.

Зазначимо, що подібні випадки стали дедалі частіше повторюватися в Україні через посилення мобілізації та плани призвати понад півмільйона осіб до лав ЗСУ.

Також сьогодні на Одещині в Ізмаїльському районі співробітники ТЦК спробували мобілізувати неповнолітнього підлітка. Як кажуть місцеві жителі, вони посадили 14-річного хлопчика в автобус, погрожуючи зброєю і застосовуючи силу, але дізнавшись вік, висадили його за 5-7 км від населеного пункту.

Сообщение У Києві чоловік напав на співробітників ТЦК з метою допомогти іншому військовозобов’язаному уникнути призову появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10037
Опубліковано: 07.04.24