Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Одещині “шахед” влучив у транспортний об’єкт, уламки пошкодили АЗС
На Одещині “шахед” влучив у транспортний об’єкт, уламки пошкодили АЗС
Росіяни спрямували декілька хвиль ударних БпЛА типу “Shahed-131/136” по південних регіонах. Під прицілом ворога була критична інфраструктура.

В Одеській області внаслідок нічної атаки дронами пошкоджені логістично-транспортний об’єкт та АЗС. Про це 8 квітня повідомляють Сили оборони півдня.

“Є влучання в Одеському районі. Пошкоджено логістично-транспортний об’єкт. Наслідки уточнюються. Падінням уламків збитого дрона там також пошкоджено АЗС. Люди не постраждали”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що РФ спрямувалв декілька хвиль ударних БпЛА типу Shahed-131/136 по південних регіонах. Під прицілом ворога була критична інфраструктура.

В операційній зоні Сил оборони півдня відпрацювали по семи баражуючих снарядах: чотири збито на Одещині, два – на Миколаївщині, один – на Кіровоградщині.

Нагадаємо, на Миколаївщині обстрілом пошкоджено лінію електропередач.

А на Житомирщині у Звягельській громаді внаслідок атаки РФ пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури. Місцевих мешканців попередили про загрозу забруднення повітря та переведення шкіл у дистанційний формат навчання.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8765
Опубліковано: 08.04.24