Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Трампа назвали фейком новину про плани “віддати” Росії території України
У Трампа назвали фейком новину про плани “віддати” Росії території України
Екс-президент США не пристане на жодний мирний план, аж поки не вступить на посаду і не зможе належним чином зважити всі варіанти.

Новина американського видання The Washington Post, в якій ідеться про деталі “мирного плану” Трампа щодо України, є фейковою. Про це заявив радник виборчої кампанії Дональда Трампа Джейсон Міллер в інтерв’ю The New York Post.

За його словами, колишній президент США не пристане на жодний мирний план, аж поки не вступить на посаду і не зможе належним чином зважити всі варіанти.

“Це все фейкові новини від Washington Post. Вони просто вигадують це”, – запевняє Міллер.

Радник виборчої кампанії додав, що нібито Трамп – “єдиний, хто говорить про припинення вбивств”.

“Джо Байден говорить про продовження вбивств”, – стверджує Міллер, імовірно, маючи на увазі позицію Байдена підтримувати Україну зброєю.

Нагадаємо, що видання The Washington Post повідомило, що за планом Трампа для завершення війни Росії з Україною “за 24 години” Київ має віддати країні-агресору окуповані Крим і Донбас.

Раніше Трамп пообіцяв “дуже швидко” завершити війну в Україні. Президент Володимир Зеленський заявив, що готовий вислухати конкретний “мирний план” Трампа та запросив його до України. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10214
Опубліковано: 08.04.24