Dark mode


A+ | Скинути | A-
Арсенал – Баварія: прогноз букмекерів і де дивитися матч Ліги чемпіонів
Арсенал – Баварія: прогноз букмекерів і де дивитися матч Ліги чемпіонів
Лондонський Арсенал у вівторок, 9 квітня, проведе матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів проти мюнхенської Баварії. Гра відбудеться на стадіоні Емірейтс у Лондоні.

Початок матчу – о 22:00 за київським часом.

Прогноз букмекерів на матч Арсенал – Баварія

На думку букмекерів, фаворитами матчу Арсенал – Баварія є підопічні Мікеля Артети. На перемогу Арсенала приймають ставки з коефіцієнтом 1.77. Успіх мюнхенського клубу оцінюють у 4.80. Нічийний результат матчу Арсенал – Баварія оцінюють — 4.05.

Ймовірність того, що обидві команди відзначаться у матчі Арсенал – Баварія, букмекери оцінюють в 1.69. На те, що цього не станеться дають 2.19.

За прогнозами букмекерів, матч Арсенал – Баварія може завершитися серією пенальті. Ймовірність така становить 5.25. Водночас на те, що для визначення переможця матчу знадобиться овертайм, дають стільки ж саме – 5.25.

Де дивитися Арсенал – Баварія

Шанувальники футболу мають змогу подивитися гру Арсенал – Баварія в прямому ефірі на платформі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 та у розділі Спорт, що входять до пакету Максимальний.

Також показ буде доступним для клієнтів Volia TV.

Гру Арсенал – Баварія обслуговуватиме шведська бригада рефері на чолі з Гленном Нюбергом. Йому асистуватимуть Махбод Бейгі та Андреас Седерквіст. Резервним арбітром призначено Адама Ладебека.

За систему VAR відповідатиме нідерландець Пол ван Букель, асистент на VAR — Денніс Гіглер.

Читайте також

Ліга чемпіонів-2023/24: календар та результати матчів плейоф

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9512
Опубліковано: 08.04.24