Dark mode


A+ | Скинути | A-
В Росії заявили про арешт “всіх 11 причетних” до теракту в Crocus City
В Росії заявили про арешт “всіх 11 причетних” до теракту в Crocus City
Росіяни тепер розшукують “інших учасників скоєного злочину” – виконавців, посібників та організаторів.

Слідство щодо теракту в підмосковному концертному залі Crocus City Hall нібито встановило 11 фігурантів. Їх усіх заарештовано за звинуваченням в участі у злочині. Про це з посиланням на заяву Слідчого комітету Росії (СКР) повідомляє російське провладне інформагентство Интерфакс в понеділок, 8 квітня.

“Проводяться слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання інших учасників скоєного злочину – виконавців, посібників та організаторів”, – переконують в СКР.

Цю інформацію доповіли голові відомства Олександру Бастрикіну на оперативній нараді.

Нині заарештовано чотирьох “виконавців нападу” та “осіб, які допомагали готувати атаку”, зокрема, надавали виконавцям житло, транспортні засоби та забезпечували трансфер коштів.

Як відомо, ввечері 22 березня перед початком концерту гурту Пікнік у Crocus City Hall увірвалися кілька чоловіків та відкрили вогонь по відвідувачах та персоналу. У будівлі виникла пожежа, загинули 144 особи, 551 постраждали.

Додамо, що відповідальність за напад узяла на себе терористична організація ІДІЛ, але Росія вперто звинувачує Україну в можливій причетності до теракту.

США попереджали РФ, що Крокус Сіті Хол може стати місцем теракту – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8777
Опубліковано: 08.04.24