Dark mode


A+ | Скинути | A-
Знову обман? Батарея Tesla Cybertruck виявилася напівпорожньою
Знову обман? Батарея Tesla Cybertruck виявилася напівпорожньою
Батарея нового електропікапа Tesla Cybertruck виявилася на половину порожньою. Для цього довелося розібрати автомобіль, і результати вражають.

Батарея Tesla Cybertruck виявилася напівпорожньою

Про незвичайну знахідку заявив відомий автоексперт Сенді Манро – його команді довелося повністю відокремити всі компоненти від рами.

Як відомо, у Tesla говорять про ємність у 123 кВтг, коли йдеться про батарею пікапа. Однак реальний запас ходу авто без підзарядки розчаровує водіїв.

Після скарг компанія Маска анонсувала можливе збільшити запас ходу за допомогою встановлення нового пристрою, але наразі новинка недоступна для водіїв.

Sneak peek…video coming soon! pic.twitter.com/VqeygFQD4C

— Munro Live (@live_munro) April 2, 2024

Як виявилося, користувачі Cybertruck не даремно скаржилися – розкривши акумуляторну батарею, стало зрозуміло, що в ній дуже багато порожнього простору між шаром із 4680 елементів і верхньою захисною пластиною.

Сенді припустив, що в акумуляторі вистачило б місця на ще одну пластину з 4680 елементів, але Tesla з якоїсь причини цього не зробили.

Запас ходу – не єдина проблема, з якою зіткнулися власники довгоочікуваних пікапів від Ілона Маска. Як виявилося, Tesla Cybertruck іржавіє від дощу – на корпусі з’являються руді крапки, хоч і Ілон заявляв, що автомобіль захищений від корозії.

Читайте також

Tesla домінують: найпопулярніші електрокари в Україні

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10647
Опубліковано: 10.04.24