Dark mode


A+ | Скинути | A-
Казав, що вб’є: Ірина Кудашова розповіла про насильство у стосунках
Казав, що вб’є: Ірина Кудашова розповіла про насильство у стосунках
Акторка Ірина Кудашова розповіла про аб’юзивні стосунки, які були в її житті.

Ірина Кудашова про насильство у стосунках

Як стало відомо зі слів Ірини, у 18 років вона зіткнулася з аб’юзивними стосунками. Каже, насильство було не фізичним, а моральним, і спершу вона цього не усвідомлювала. Про це вона розповіла в інтерв’ю У ліжку.

– Можливо, якби й далі стосунки ці продовжилися, то було б фізичне. Хлопець якось сказав: Якщо ти зараз не заспокоїшся, то я тебе вб’ю. Мені стало так страшно за своє життя. Я розумію, що людина в пориві агресії може що завгодно зробити. Я плакала, я навіть боялася голосно плакати, щоб він не почув. Потім заспокоїлася, прийшла, лягла в ліжко і ніби нічого не було, – поділилася Кудашова.

Розповіла Ірина і про те, що в ліжку з обранцем у них також був присутній аб’юз. За словами акторки, коли вона чогось не хотіла, в її бік проявляли агресію, після якої іноді залишалися синці.

Ба більше, з одних аб’юзивних стосунків вона перейшла в інші.

– Були погані стосунки і думаю, що все, наступні будуть кращими. Але ні. Я знову хотіла заслужити кохання, нам відпочинок я постійно вигадувала за свій рахунок, але нарікань було більше… Я захищала його перед батьками, всі бачили, що він до мене дуже погано ставиться. А я його захищала. Я шукала йому роботу, я йому знаходила проєкти, я все для нього робила, – розповіла Кудашова.

Були й зради у стосунках акторки. Один з ексобранців зраджував їй зі своєю колишньою.

Ірина закликала дівчат не терпіти аб’юз, говорити про нього і одразу ж припиняти такі стосунки.

Читайте також

Весілля буде пізніше: Влад Никитюк уперше одружився

Фото: Ірина Кудашова

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8597
Опубліковано: 16.04.24