Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Херсонщині через російські обстріли постраждали п’ятеро людей
На Херсонщині через російські обстріли постраждали п’ятеро людей
Протягом доби ворог обстрілював Антонівку, Придніпровське, Золоту Балку й місто Херсон, а також завдав авіаударів по Бериславу, Козацькому й Одрадокам’янці.

За попередню добу, 16 квітня, від російських обстрілів на Хесонщині постраждали п’ятеро людей. Про це вранці в середц, 17 квітня, повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Повідомляється, що протягом доби ворог обстрілював Антонівку, Придніпровське, Золоту Балку й місто Херсон, а також завдав авіаударів по Бериславу, Козацькому й Одрадокам’янці.

“Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 2 багатоповерхівки та 11 приватних будинків. Були зафіксовані влучання в магазин, аптеку, телекомунікаційну компанію, приміщення побутових послуг, господарську споруду, хлібоприймальне підприємство, припортову інфраструктуру та свинокомплекс”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що СБУ затримала у Херсоні агента РФ, який наводив російські дрони на локації Сил оборони та керівництва Херсонської ОВА. Він виявився причетним до спроб замаху на життя начальника Херсонської ОВА.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11687
Опубліковано: 17.04.24