Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Харкові під час тривоги пролунав вибух
У Харкові під час тривоги пролунав вибух
У Харкові повідомляють про вибух. В низці регіонів України оголосили про повітряну тривогу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Суспільне".

Наразі інші подробиці ситуації не розкриваються. Зокрема військове керівництво України, чи інші офіційні особи, також жодним чином не коментували це. 

Повітряна тривога в Україні 

О 14:56 Повітряні сили Збройних сил України (ЗСУ) попереджали про активність ворожої авіації на східному напрямку та загрозу застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей. Тоді ж було оголошено повітряну тривогу у Харківській області. 

Зокрема о 15:42, після вибуху у Харкові, повітряна тривога поширилась й на інші регіони: Сумську, Полтавську, Дніпропетровську, Кіровоградську й Запорізьку області. Повітряні сили заявили про загрозу застосування балістичного озброєння. 

Фото: повітряна тривога станом на 15:44 (alerts.in.ua)

Атака на Україну у ніч на 22 квітня 

Як розповідав командувач Повітряних сил Микола Олещук, у ніч на 22 квітня терористи вкотре вдались до ударів проти України. Загалом ворог застосував 7 ударних БпЛА  Shahed-131/136 й 3 зенітні керовані ракети С-300/С-400. 

Мобільні вогневі групи Сил оборони України знищили 5 "Шахедів" в Одеській області. Зокрема було приземлено й розвідувальний БпЛА "Орлан-10". Втім, є влучання в регіоні. 

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7117
Опубліковано: 22.04.24