Dark mode


A+ | Скинути | A-
Біля Авдіївки і Часового Яру: експерт назвав небезпечні напрямки на фронті
Біля Авдіївки і Часового Яру: експерт назвав небезпечні напрямки на фронті
На фронті в Україні ситуація залишається дуже складною. Особливо небезпечними напрямках наразі можна вважати райони Авдіївки та Часового Яру.

Ситуація біля Авдіївки

Військово-політичний оглядач групи Інформаційний спротив Олександр Коваленко заявив українським журналістам, що в районі Авдіївки бойові дії продовжуються біля Бердичів, Орлівки, Тоненького та інших населених пунктів.

– Тут вони створюють буфер безпеки півколом. Після оперативної паузи готуватимуться до наступальних дій поза цим буфером, – спрогнозував військовий аналітик.

Що відбувається біля Часового Яру

Біля Часового Яру варто звернути увагу на ситуацію в Іванівському. Російські війська зайшли до села і зайняли позиції у північно-східній частині, тому що їм важливо створити умови для наступу на сам Часів Яр, пояснив Коваленко.

За словами військового експерта, на сьогодні це найбільш небезпечні напрямки на фронті в Україні.

Олександр Коваленко заявив, що залишається складна ситуація біля Новомихайлівки в Донецькій області. На цьому напрямку російські війська регулярно намагаються атакувати уздовж дороги 00532 від Мар’їнки до Вугледару.

Водночас окупанти продовжують наступальні дії на Роботине Запорізької області. Не варто забувати про Серебрянське лісництво, район Білогорівки в Луганській області та Лимано-Куп’янську вісь, зазначив військовий експерт.

Читайте також

Вибухи в Кривому Розі: через ракетну атаку є поранена, спалахнула пожежа

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9626
Опубліковано: 01.04.24