Dark mode


A+ | Скинути | A-
Умєров і Залужний відвідали позиції ЗСУ на сході
Умєров і Залужний відвідали позиції ЗСУ на сході
Під час поїздки були обговорені питання підготовки рекрутів і посилення фортифікацій уздовж усієї лінії зіткнення.

Міністр оборони Рустем Умєров і головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відвідали позиції української армії на східному напрямку. Про це повідомило Міноборони у вівторок, 12 грудня.

Умєров і Залужний привітали бійців із Днем Сухопутних військ. Міністр вручив їм державні нагороди.

“Командувач ОСУВ Хортиця генерал-полковник Олександр Сирський ознайомив міністра та головнокомандувача із ситуацією на східному напрямку. Також обговорили ключові потреби українських воїнів, які необхідні для ефективного знищення ворога”, – йдеться в повідомленні.

У свою чергу Умєров зазначив, що під час поїздки були обговорені питання підготовки рекрутів і посилення фортифікацій уздовж усієї лінії зіткнення. Крім цього, Міноборони і Генштаб розвивають спільний план дій, а також оцінюють потенційні загрози.

“Працюємо над посиленням постачання зброї на фронт, запускаємо виробництва, розширюємо можливості закупівель БПЛА (як розвідувальних, так і ударних), щоденно на зв’язку з партнерами”, – заявив міністр.

Раніше Сирський заявив, що ситуація на сході України залишається складною. Російські агресори ведуть наступ по всій лінії фронту. При цьому втрати ворога приблизно у вісім разів вищі, ніх у ЗСУ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 24370
Опубліковано: 12.12.23