Dark mode


A+ | Скинути | A-
Байден закликав прибічників Гейлі підтримати його кампанію
Байден закликав прибічників Гейлі підтримати його кампанію
Президент Джо Байден запросив прихильників Ніккі Гейлі підтримати його передвиборчу кампанію, оскільки колишній посол в ООН припинила свою боротьбу за номінацію від Республіканської партії.

Про це повідомляє видання The Hill.

За словами Байдена, Ніккі Гейлі була готова говорити правду про Трампа: про хаос, який завжди слідує за ним, про його нездатність розділяти добро від зла, про його боягузтво перед Володимиром Путіним.

– Щоб балотуватися в президенти, потрібно багато мужності – це особливо правдиво для сьогоднішньої Республіканської партії, де так мало тих, хто наважується говорити правду про Дональда Трампа, – йдеться в заяві Байдена.

А ще президент додав, що оскільки Трампу не потрібні прихильники Ніккі Гейлі, то для них є місце в його кампанії.

А ще Джо Байден визнав наявність суттєвих політичних розбіжностей між його прихильниками та тими, хто підтримував Гейлі. Але фундаментальні питання, такі як підтримка НАТО та збереження демократії – є спільними.

Читайте також

Ніккі Гейлі може піти: що пишуть ЗМІ про результати кокусів і праймериз у супервівторок

Гейлі зупинила передвиборчу кампанію

У середу Ніккі Гейлі зупинила свою передвиборчу кампанію. Таким чином Трамп отримав вільний шлях до офіційної номінації від Республіканської партії і стане єдиним суперником Джо Байдена на загальних виборах у листопаді.

Оголошуючи про припинення своєї кампанії, Гейлі не підтримала Трампа. За її словами, тепер лідеру Республіканської партії належить завоювати голоси тих, хто його не підтримує.

– І я сподіваюся, що він це зробить. У найкращому разі політика полягає в тому, щоб залучати людей до своєї справи, а не відштовхувати їх. А нашій консервативній справі дуже потрібно більше людей, – сказала Гейлі.

Нагадаємо, що у Супервівторок Дональд Трамп і Джозеф Байден вийшли переможцями на праймеріз та кокусах в низці штатах.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14005
Опубліковано: 07.03.24