Dark mode


A+ | Скинути | A-
У нас останній шанс. Римма Зюбіна про українців, які споживають контент РФ
У нас останній шанс. Римма Зюбіна про українців, які споживають контент РФ
Акторка Римма Зюбіна висловилася про українців, які попри війну продовжують споживати контент РФ, виводячи його в тренди різноманітних платформ і сервісів.

Римма Зюбіна про українізацію

Акторка щиро не розуміє українців, що продовжують споживати контент країни-агресора, яка принесла нашій країні безліч страждань і болю. Каже, не знає, що ще має статися, адже співгромадяни мали б винести урок ще після Революції Гідності, та вже тим паче під час повномасштабної війни.

– Невже до кожного в дім має зайти російськомовна людина і зґвалтувати твою дитину? Це все йде з голови кожного. У когось перехід відбувся після першого Майдану, у когось після другого, на початку війни у 2014-му. Я не розумію цих людей. Я не розумію, не можу давати жодних порад. Мені здається, що ніякої лагідної українізації вже бути не може, – наголосила Римма.

Зюбіна припустила, що українці, які не перейшли на рідну мову і споживають контент РФ, мають ознайомитися з історією. Каже, у нашої країни зараз ще є шанс, але він уже останній.

– На мою думку, у нас, як України, останній шанс. Якщо ми зараз не втримаємо країну на фундаментальних речах для державності, зокрема мові, то втратимо країну. Потім можемо повернути всі території, але не будемо єдиними, – зазначила акторка.

До слова, попри повномасштабну війну в українських трендах можна побачити серіали країни-агресора, їхню музику та кліпи. Переглядаючи контент РФ в YouTube або слухаючи в Apple Music і на інших стримінгових сервісах, росіяни отримують за це гроші, а значить – платять податки, які йдуть на підтримку їхньої армії.

Читайте також

Українці “оплатили” 10 тис. дронів для армії РФ, споживаючи російський контент

Фото: Римма Зюбіна

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15071
Опубліковано: 11.03.24