Dark mode


A+ | Скинути | A-
У ЗСУ розповіли про ситуацію на півдні
У ЗСУ розповіли про ситуацію на півдні
Ворог не припиняє аеророзвідку, тисне артилерією та застосовує велику кількість ударних дронів.

На південній частині фронту триває контрбатарейна боротьба, війська РФ не полишають намірів вибити підрозділи ЗСУ із зайнятих позицій. Про це 7 квітня повідомили Сили оборони півдня.

Зазначається, що протягом доби ворог здійснив два безуспішні штурми на Оріхівському напрямку: в районі Роботиного та Старомайорського. 

“На лівобережжі Дніпра, в районі Кринок спромігся на п’ять штурмів, знову вишукуючи нову тактику дій. Але зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції”, – наголосили військові.

Вони додали, що окупанти не припиняють аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами,  застосовують велику кількість ударних дронів різних типів вздовж всієї лінії фронту, а на Оріхівському напрямку додають ще й авіацію.

Водночас кораблі РФ у Чорному та Азовському морях відсутні. Ракетоносії заведені в пункти базування.

За добу на Оріхівському та Херсонському напрямках було знищено 162 окупанти та 79 одиниць озброєння і військової техніки росіян. Крім того, ЗСУ уразили шість польових складів боєприпасів.

Раніше повідомлялося, що армія РФ безуспішно намагалася прорвати оборону ЗСУ на Лиманському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

РФ посилить наступ на початку літа – Буданов

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8999
Опубліковано: 07.04.24