Dark mode


A+ | Скинути | A-
Енергетики у грудні підключили 463 тис. споживачів після обстрілів
Енергетики у грудні підключили 463 тис. споживачів після обстрілів
Переважна кількість знеструмлень була зафіксована у Донецькій і Дніпропетровській областях, зазначили у ДТЕК.

Ремонтні бригади компанії ДТЕК за підсумками грудня відновили енергопостачання для 463 тис. споживачів, що залишились без електроенергії через російські обстріли. Про це холдинг повідомив у четвер, 4 січня.

Так протягом місяця було відновлено електропостачання для майже 430 тис. мешканців Донеччини, 28 тис. – Дніпропетровщини, 4,7 тис. – Одещини, а також 155 клієнтів у Києві та 443 – на Київщині.

“Наш найперший пріоритет – забезпечити клієнтів світлом в найкоротші терміни. Енергетики приступають до робіт відразу, щойно отримують дозвіл та доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС”, – запевнив генеральний директор ДТЕК Мережі Олександр Фоменко.

Напередодні стало відомо, що ДТЕК стабілізує роботу мереж після атаки на Київ і Київську область, яка була здійснена 2 січня.

У той день росіяни випустили по Україні 99 ракет та 35 дронів-камікадзе. Силам ППО вдалося знищити 72 ракети та усі безпілотники. Тоді загинули п’ятеро осіб, понад 100 – постраждали. Уламки збитих ракет завдали численних руйнувань, зокрема, пошкодили електромережі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 20699
Опубліковано: 04.01.24