Dark mode


A+ | Скинути | A-
Аудит Міноборони виявив безпідставні виплати “бойових” на 186 млн грн
Аудит Міноборони виявив безпідставні виплати “бойових” на 186 млн грн
Усі матеріали аудитів передано до правоохоронних органів для встановлення ступеня вини посадових осіб та відшкодування завданих державі збитків.

Аудитори Міністерства оборони України встановили, що окремим військовослужбовцям безпідставно виплачували додаткову грошову винагороду. Сума завданих державі збитків перевищила 180 млн грн. Про це в четвер, 29 лютого, повідомила пресслужба Міноборони.

Повідомляється, що військовослужбовці перебували у пунктах постійної дислокації й виконували функціональні обов’язки, не пов’язані з веденням бойових дій, але отримували бойові доплати. Порушення виявлено у військових частинах на Київщині, Житомирщині, Хмельниччині та Полтавщині, їх загальна сума – 186,6 млн грн.

“Усі матеріали аудитів передано до правоохоронних органів для встановлення ступеня вини посадових осіб та відшкодування завданих державі збитків”, – йдеться в повідомленні.

Раніше НАБУ підтвердило існування корупційної схеми в Міноборони, яка дозволяє значно завищувати ціни на певні категорії продуктів. 

Викрито чиновника Міноборони, який за два роки війни збагатився на 14 млн

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 19820
Опубліковано: 29.02.24