Dark mode


A+ | Скинути | A-
Сирський та Умєров оглянули новітні розробки українських виробників
Сирський та Умєров оглянули новітні розробки українських виробників
Головнокомандувач Збройних сил України прогнозує масове використання бойових роботизованих платформ.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров ознайомились із новітніми розробками від українських виробників, які незабаром можуть опинитися на полі бою. Про це головком повідомив на своїй сторінці у Facebook в неділю, 7 квітня.

За словами Сирського, у плануванні оперативно-стратегічних і тактичних завдань українське військо обов’язково спирається на технологічні інновації.

 

“Йдеться не лише про дрони наземного і повітряного базування, а й про роботизовані комплекси, які можуть виконувати задачі розмінування, мінування, дистанційно керованих ударних платформ, та інші розробки, які ми з вами невдовзі ще тільки побачимо у роботі. Відчують їх і наші вороги”, – заявив головком.

 

За його словами, будь-які роботизовані системи допомагають зберігати життя людей на полі бою, зокрема роботизовані системи для евакуації поранених, коли кожна хвилина критично важлива.

“На особливу увагу заслуговують бойові роботизовані платформи, які невдовзі будуть масово брати участь у бойових діях”, – сказав головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, військові підірвали міст у селі Іванівське Донецької області завдяки роботу-камікадзе Ratel S, чим суттєво ускладнили логістику росіян.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14726
Опубліковано: 07.04.24