Dark mode


A+ | Скинути | A-
РФ ударила по Сумщині: є загибла і поранені
РФ ударила по Сумщині: є  загибла і поранені
Російські військові завдали авіаудару по об’єкту цивільної інфраструктури в Сумах, а через 15 хвилин ударили по Білопіллю.

Внаслідок російських ударів по Сумах і Білопіллю Сумської області загинула жінка, ще п’ятеро цивільних дістали поранення. Про це у понеділок, 8 квітня, повідомили в Офісі генпрокурора України.

Повідомляється, що 8 квітня 2024 року близько 15:15 російські військові завдали авіаудару по об’єкту цивільної інфраструктури в Сумах. Троє цивільних дістали поранення.

А о 15:30 ворог завдав трьох ударів авіаційними бомбами по центральній частині м. Білопілля Сумського району. Внаслідок атаки ворога загинула жінка, ще двоє людей дістали поранення. 

Руйнувань зазнали заклади торгівлі, міська рада, знищено автотранспортні засоби.

”Сьогодні у Білопіллі російські терористи вчинили черговий злочин проти мирних людей, вдаривши по цивільній інфраструктурі. Завдяки тому, що сигнал повітряної тривоги пролунав вчасно і люди спустились в укриття, вдалось уникнути більшої кількості жертв. На жаль, ті, хто залишилися ззовні, отримали поранення, у тому числі і несумісні з життям. Висловлюю співчуття рідним і близьким загиблої. Ще раз наголошую: не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та рідних”, – зазначив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

Нагадаємо, на Житомирщині у Звягельській громаді внаслідок атаки РФ пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури. Місцевих мешканців попередили про загрозу забруднення повітря та переведення шкіл у дистанційний формат навчання.

Росіяни обстріляли Нікополь, двоє поранених

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8306
Опубліковано: 08.04.24