Dark mode


A+ | Скинути | A-
Жіночі черевики на осінь і зиму: що в тренді, найкращі матеріали та де вибрати
Жіночі черевики на осінь і зиму: що в тренді, найкращі матеріали та де вибрати
Гардероб будь-якої жінки обов’язково доповнюватиметься великим набором взуття і черевики не є винятком. Їх здебільшого використовують у зимовий період, але є й легкі моделі для демісезонного періоду, що забезпечить тепло, затишок, захист від води та вологи. Виробники пропонують велику різноманітність фасонів, відтінків і матеріалів для виробництва.

Є можливість комбінувати їх з різними видами одягу. Заздалегідь потрібно правильно вибирати черевики на високій підошві жіночі та бути впевненою в надійності. Інтернет-магазин Intertop пропонує великий асортимент цікавих рішень на вибір. Взуття має детальний опис, характеристики, фотографії для наочності та актуальні таблиці розмірів від виробників.

Різновиди черевиків

Підошва може бути високою, низькою, плоскою, з підборами, доповнюватися застібками або шнурівкою. Відповідно черевики діляться на кілька видів залежно від виконання:

Челсі. Черевики високі, але підошва тонка. Відмінний варіант для комбінації з діловим і офісним стилем. Мис злегка округлий, хоча раніше він був загостреним. З боків є гумки у вигляді вставки, що дозволить підігнати взуття під відповідний розмір ноги;

Напівчеревики. Верхня частина не діставатиме щиколотки, ідеальний варіант для демісезонного часу. Відмінний варіант для організації ділового стилю;

Дутики. Черевики для зими, що доповнюються липучкою. Верхня частина – це текстиль із захистом від води, а підошва виготовляється з поліуретану. Взуття легке і м’яке, відмінно підходить для легкої зими;

Спортивні черевики. Не грубі трекінгові черевики, а елегантні моделі з можливістю комбінації зі спортивним одягом. Довжина до середини литкового м’яза, мисок круглий, по периметру підошви є прошивка для надійності;

Чукка. Класичне рішення для весни й осені. Підошва тонка, каблук невисокий, як і загальна висота. Додатково є шнурівка.

Модель і фасон не має значення, адже в черевиках важливо, щоб вони забезпечували стійкість і створювали комфортні умови під час тривалого носіння.

Матеріали

Найпопулярнішим варіантом для вибору є замша та шкіра. З їхньою допомогою забезпечується максимальний захист ноги, матеріал легко повторює форму ступні, а також відводить зайве тепло і гарантує потрібний повітрообмін. Шкіра легко переносить багато видів впливів, тоді як замша має гарний вигляд.

Штучна шкіра також використовується деякими виробниками, адже цей матеріал дешевший. Він не поступатиметься за здатністю протистояти зовнішнім впливам натуральній шкірі. Текстиль також застосовується, але підходить виключно для сухої погоди.

Відтінки

Темні кольори черевиків продовжують бути актуальними в усі сезони. При цьому деяким модникам пропонуються на вибір зелені відтінки, помаранчеві, білі та навіть бежеві. Стандартними кольорами є чорний, коричневий, синій і бордовий. Вони підійдуть під багато стилів, включно з діловим, офісним та офіційним. Можуть поєднуватися з численними видами одягу.

Читайте також

Які жіночі блузи носити цієї осені

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 19057
Опубліковано: 23.10.23