Dark mode


A+ | Скинути | A-
Сумську міськраду обшукують через ймовірне розкрадання бюджетних коштів
Сумську міськраду обшукують через ймовірне розкрадання бюджетних коштів
Національна поліція України влаштувала обшуки у Сумській міській раді через ймовірну причетність посадовців до схеми заволодіння бюджетними коштами.

Як повідомили у пресслужбі НПУ 26 жовтня, слідчі дії проводяться і в інших осіб які можуть бути причетні до “злочинної схеми”.

За даними поліції, службові особи Сумської міської ради у змові з представниками комерційних структур налагодили схему заволодіння бюджетними коштами, виділеними на придбання товарно-матеріальних цінностей для забезпечення потреб підрозділів Добровольчого формування територіальної громади (ДФТГ).

У поліції повідомили, що проводять санкціоновані обшуки у приміщеннях службових осіб міської ради та за місцями мешкання фігурантів.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Це не єдиний обшук у представників міської влади, який відбувся сьогодні, 26 жовтня. Перед цим виконувач обов’язків міського голови Чернігова Олександр Ломака повідомляв, що представники Держбюро розслідувань (ДБР) проводять обшуки в його будинку.

За даними радниці із комунікацій ДБР, разом із СБУ у Ломаки проводились обшуки через питання щодо законності його перебування за кордоном у травні цього року.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15641
Опубліковано: 26.10.23