Dark mode


A+ | Скинути | A-
Маск запустить власний ChatGPT в соцмережі X, але не для всіх
Маск запустить власний ChatGPT в соцмережі X, але не для всіх
Американський мільярдер Ілон Маск оголосив, що запустить чат-бот Grok на основі штучного інтелекту. Він буде доступний для користувачів соцмережі X, але лише у преміальній версії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Маска у Twitter (X).

Відомо, що передплатники нещодавно запущеного X Premium Plus, який коштує 16 доларів на місяць, отримають доступ до Grok. Крім цього, вони не бачитимуть реклами.

"Коли вийде рання бета-версія моделі, вона стане доступною для всіх передплатників X Premium+", - йдеться у повідомленні.

За словами Маска, головна перевага Grok - доступ до даних X у реальному часі. Він додав, що чат-бот також "полюбляє сарказм" і матиме "трохи гумору" у своїх відповідях.

Чат-бот Grok буде схожий на подібні моделі на основі штучного інтелекту, наприклад, ChatGPT від OpenAI чи Bard від Google.

Нововведення Twitter

Останнім часом у соціальній мережі Twitter (тепер Х) з'явилося багато нововведень. Так, розробники вирішили прибрати можливість блокування користувачів. Коли саме це станеться, наразі невідомо.

При цьому у Twitter дозволять приховувати свої лайки, але функція буде доступна тільки для платних користувачів.

Крім цього в соцмережі з'явилася функція аудіо- та відеодзвінків. Але поки що послуга доступна лише для деяких користувачів.

Варто додати, що нещодавно Ілон Маск назвав штучний інтелект справжньою загрозою для сучасного світу.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 29389
Опубліковано: 05.11.23