Dark mode


A+ | Скинути | A-
Лікар пояснила, чи можна займатися коханням під час лікування свічками
Лікар пояснила, чи можна займатися коханням під час лікування свічками
Бажання займатися пристраcним сексом може виникнути досить спонтанно. Та чи варто займатися коханням під час лікування свічками?  Про це Факти ICTV дізнавалися у гінекологині Ольги Роговець.

– Секс під час протизапальної терапії супозиторіями можливий, але це негігієнічно. Адже інфекція та певні захворювання, як-от бактеріальний вагіноз, молочниця, трихомоніаз та інші вимагають обмеження статевого життя,  – пояснює лікарка.

За її словами, важливо дотримуватися рекомендацій гінеколога та вживати необхідні заходи для збереження власного здоров’я та здоров’я партнера.

Для повного одужання треба не лише вилікуватися самій (навіть у разі зникнення симптомів), а ще й вилікувати сексуального партнера.

– Отже, деякий час заради відновлення організму доведеться  утримуватися від сексу, – каже лікарка.

Секс – не привід ризикувати

Загальна рекомендація полягає в тому, що не слід піддаватися пристрасті заради задоволення. Навіть ідеальний секс триває лише хвилини, а лікування потребує набагато більше часу, ніж дехто уявляє. Щоб знищити збудників інфекції та уникнути ускладнень, необхідно завершити повний курс антибіотиків та протизапальних препаратів.

Читайте також

Cекс раз на тиждень вдвічі знижує ризик ранньої смерті – дослідження

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15581
Опубліковано: 09.11.23