Dark mode


A+ | Скинути | A-
Міс Всесвіт 2023: яке місце посіла Україна та топ образів Ангеліни Усанової
Міс Всесвіт 2023: яке місце посіла Україна та топ образів Ангеліни Усанової
26-річна Ангеліна Усанова представляла Україну на конкурсі Міс Всесвіт 2023. Фінал відбувся у ніч із 18 на 19 листопада в Сальвадорі.

Переможницею Міс Всесвіт 2023 стала Шейнніс Паласіос із Нікарагуа. Яке місце посіла українка на конкурсі, читайте в матеріалі.

Яке місце посіла Україна на Міс Всесвіт 2023

На Міс Всесвіт 2023 українці Ангеліні Усановій не вдалося потрапити у топ-20 фіналісток конкурсу.

Попри це, Україна увійшла в десятку лідерів у номінації Voice of Change. За правилами, кожна конкурсантка презентувала відео, в якому розповідала про соціальну проблему, яка її турбує.

Образи Ангеліни Усанової на Міс Всесвіт 2023

На сцені Міс Всесвіт 2023 українка продемонструвала яскраві та незабутні образи. Головною сукнею Усанової стало вбрання від Івана Фролова, що символізувало українське зоряне небо.

Сузір’я та їх розташування на сукні відповідали реальним, а кожна зірка була створена завдяки ручній вишивці кристалами.

Ще одна вечірня сценічна сукня Фенікс – від легендарної дизайнерки з Нідерландів Іріс ван Герпен. Образ у темних і золотих відтінках нагадує птаха, що повстає з попелу.

– Україна, яку хочуть знищити і спалити, повстає з попелу, як птах Фенікс, і відроджується у повній свободі, справжній незалежності та красі, – зауважила Усанова.

Переглянути цей допис в Instagram

Не менш символічним образом українки на Міс Всесвіт 2023 стало вбрання для закритого інтерв’ю.

На білому костюмі Ангеліни Усанової виднілися голуб як символ миру і спокою на українській землі, а також тризуб і карта України.

Переглянути цей допис в Instagram

Особливу увагу привернув національний костюм України на Міс Всесвіт 2023. Вбрання Берегиня-мати присвячене материнській любові.

– Матері всієї України благають і мріють про чисте й захищене небо без ракет. Моляться за життя своїх дітей, яких безжально забирає війна, – пояснили організатори.

Переглянути цей допис в Instagram

Блакитний колір символізує мирне небо без ракет, білий і молочний уособлюють мир, а синій і жовтий – кольори прапора України. На костюмі також можна помітити “броню” і фігурку золотого янголятка.

Читайте також

Спроба “примирення”: Усанову на Міс Всесвіт 2023 посадили поряд з росіянкою

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 35221
Опубліковано: 19.11.23