Dark mode


A+ | Скинути | A-
Це пекло: Alyosha заявила, що під час війни жити за кордоном тяжче, ніж в Україні
Це пекло: Alyosha заявила, що під час війни жити за кордоном тяжче, ніж в Україні
Співачка Олена Тополя, відома як Alyosha, зізналась, що в США у неї часто траплялися нервові зриви та істерики. За її словами, жити за кордоном під час війни тяжче, ніж перебувати в Україні.

Alyosha розповіла про життя в США

Артистка зазначила, що їй було психологічно складно перебувати з трьома дітьми за кордоном протягом 1,5 року.

– Іноді зриви були, істерики, депресії, сльози цілими днями. Це психологічний стан, з яким на той момент нічого не могла зробити, він брав верх. Можу сказати, що за кордоном, коли ти хочеш додому, коли ти не хочеш жити там, де ти перебуваєш, це набагато складніше, ніж жити тут під обстрілами. Психологічно – це таке пекло, в якому ти живеш щосекунди, – сказала вона.

Хоч Alyosha постійно була на зв’язку зі своїми рідними, все одно дуже хвилювалася за них. Співачка додала, що її зрозуміють лише ті, хто жив за кордоном.

За словами Alyosha, відстань і час дуже сильно впливають на шлюб. Вона порадила подружнім парам не перевіряти стосунки у такий спосіб.

– Є речі, які ти не можеш зрозуміти, чому так відбувається. Коли є можливість бути разом, а ви не разом, і це не те, що ти можеш вирішити, а те, що з іншого боку повинно вирішуватися, виникають великі питання. Це впливає на стосунки, довіру. Я б не радила перевіряти у такий спосіб стосунки людей, у яких є сім’я, діти, свої обов’язки. Повторювати такого я точно не хочу і не буду. Відстань і час дуже змінюють людей. Порада —- не бути довго порізно, – зазначила Олена Тополя.

Нагадаємо, що на початку повномасштабної війни Alyosha разом із дітьми виїхала до США. Сім’я повернулася в Україну наприкінці літа 2023 року.

Натомість чоловік артистки, фронтмен гурту Антитіла Тарас Тополя, вступив до лав ЗСУ та пішов парамедиком на фронт.

Читайте також

Якщо щось трапиться, я тобі скажу: Alyosha і Тарас Тополя про ревнощі у стосунках

Фото: Alyosha

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 31084
Опубліковано: 26.11.23