Dark mode


A+ | Скинути | A-
Мені залишилося 10 років: Оззі Осборн розповів про стан здоров’я
Мені залишилося 10 років: Оззі Осборн розповів про стан здоров’я
Британський музикант та фронтмен гурту Black Sabbath Оззі Осборн, який страждає від хвороби Паркінсона, заявив, що йому залишилося жити 10 років.

Що відомо про стан здоров’я Оззі Осборна

74-річний рокер зізнався, що не боїться смерті, але хоче уникнути “тривалого, болісного і жалюгідного існування”. Він згадав, що бачив, як його батько помер від раку.

– У кращому випадку, у мене залишилося 10 років, а коли ти стаєш старшим, час набирає швидкість. Мені подобається ідея, що якщо у вас невиліковне захворювання, ви можете поїхати в якесь місце у Швейцарії і зробити це (евтаназію – Ред.) швидко, – сказав Осборн.

Оззі зазначив, що “мав би померти вже тисячу разів”, згадуючи свої минулі проблеми з вживанням наркотиків, через які йому безліч разів промивали шлунок.

Нагадаємо, у лютому 2023 року Оззі Осборн оголосив про завершення музичної кар’єри через проблеми зі здоров’ям.

У 2020 році в артиста діагностували хворобу Паркінсона, а у 2022-му Оззі переніс важку операцію на хребті. Раніше він розповідав, як живе з хворобою Паркінсона:

– Вам здається, що ви піднімаєте ноги, але нога не рухається. У мене таке відчуття, що я ходжу у свинцевих чоботях, – сказав Оззі і додав, що постійно приймає антидепресанти, які підтримують його стан у відносній нормі.

Читайте також

Богдан Шелудяк розповів, з якими наслідками хвороби бореться й досі

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 26062
Опубліковано: 26.11.23