Dark mode


A+ | Скинути | A-
Немає альтернатив, крім як допомогти Україні зупинити Путіна – Столтенберг
Немає альтернатив, крім як допомогти Україні зупинити Путіна – Столтенберг
У країн Заходу немає іншої альтернативи, окрім як продовжувати підтримувати боротьбу України проти Росії. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, коментуючи заяви про “сумніви щодо підтримки” США.

– На війнах трапляється, що коли люди розуміють, що це може тривати довго. Звичайно, це виснажує. Це важко. Але в нас немає альтернативи. Альтернатива, щоб президент Путін виграв, – це трагедія для України і небезпечно для нас, — сказав Столтенберг.

За його словами, попри труднощі, відсутність прогресу чи звільнення територій, країни Заходу повинні продовжувати підтримувати Україну.

– Ми маємо відповідальність як політичні лідери, але також як окремі громадяни в наших країнах, щоб захищати Україну, – наголосив генсек НАТО.

Столтенберг спростував тези російської пропаганди, що нібито українські військові не зможуть здійснити прорив. На його думку, сумніви щодо прихильності Заходу посилили віру Кремля в те, що Москва нібито може здобути перемогу в довгостроковій перспективі.

Сполучені Штати України надали понад $40 млрд допомоги Україні з моменту повномасштабного вторгнення Росії та пообіцяли підтримувати Київ стільки, скільки буде потрібно.

Читайте також

РФ поширює фейк із Зеленським про скасування “воєнного стану в 10 областях України”

Джерело: Barron’s

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 18627
Опубліковано: 27.11.23