Dark mode


A+ | Скинути | A-
Нова «Міс Всесвіт 2023» вляпалася в гучний політичний скандал: що сталося
Нова «Міс Всесвіт 2023» вляпалася в гучний політичний скандал: що сталося
Переможниця конкурсу «Міс Всесвіт 2023» Шейніс Паласіос з Нікарагуа потрапила в гучний політичний скандал. На батьківщині спливли неугодні владі моменти з минулого красуні.

Видання ABC News пише, що опозиція Нікарагуа використовувала біографію дівчини, щоб організувати протести проти президента країни Даніеля Ортеги.

Відзначається, що Паласіос в 2018 році брала участь в протестах, які були викликані невдоволенням людей реформами, цензурою та іншими діями влади. Мітинги тоді тривали кілька місяців, в ході них загинули, щонайменше, 318 осіб. Учасники акцій не змогли досягти своєї мети – Даніель Ортега залишився при владі.

Паласіос тоді активно брала участь у мітингах і підтримувала протестувальників у соціальних мережах. На сьогоднішній день вся інформація про події тих днів видалена зі сторінок красуні.

Після перемоги дівчини на конкурсі «Міс Всесвіт 2023» багато жителів Нікарагуа вийшли на вулиці з синьо-білими прапорами, що натякають на опозицію, що не сподобалося владі.



На конкурсі Паласіос говорила, що прагне допомагати зміцнювати психічне здоров’я, адже сама пережила тривожні напади, а також має намір боротися за гендерну рівність.

Міс Всесвіт 2023 — хто переміг 

У ніч на 19 листопада відбувся фінал конкурс «Міс Всесвіт-2023». Перемогу здобула 23-річна Шейнніс Паласіос з Нікарагуа.

При цьому місце першої віце-міс віддали представниці з Таїланду, друге — Австралії, а на четвертому і п’ятому — Пуерто-Ріко та Колумбія.

Водночас конкурсантка від України Ангеліна Усанова не увійшла навіть до топ-20.

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 22973
Опубліковано: 28.11.23