Dark mode


A+ | Скинути | A-
Петра Порошенка не випустили з України: він збирався брати участь у саміті в США
Петра Порошенка не випустили з України: він збирався брати участь у саміті в США
Колишній президент України і лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко не зміг покинути територію країни. Прикордонники не дозволили йому перетнути кордон.

Про це повідомляє портал Главком.

Петро Порошенко мав намір брати участь у Саміті міжнародного демократичного союзу в США і мав намір вирушити до Вашингтона. У нього був офіційний дозвіл на відрядження, підписаний головою Верховної Ради. Однак прикордонники не визнали це переконливою підставою для виїзду з країни.

“Знову театр абсурду на кордоні. Маю підписане відрядження головою Верховної Ради, але прикордонники мене не пропустили. Я далекий від думки, що прикордонники діяли з власної ініціативи. Кожен може сам здогадатися, хто ж скасував документ, підписаний спікером парламенту. У Польщі та США в мене заплановані десятки зустрічей. З поляками я мав говорити про зняття блокади наших перевізників на кордоні. З американцями – про забезпечення фінансування військової допомоги, яка майже вичерпалася цього року, під загрозою в майбутньому. А без неї нам Росію не перемогти. Ситуація надзвичайно складна. Тому акцент у програмі – на проблемних республіканцях. Зірвано мою зустріч із новим спікером палати представників Джонсоном. Тому те, що сталося сьогодні на кордоні – це не дрібне шкідництво. Це – антиукраїнська диверсія. Це не просто перешкоджання дипломатичній роботі всієї моєї команди. А, на жаль, удар по обороноздатності України”, – розповів про ситуацію Петро Порошенко.

Видання URAUA раніше повідомляло, що партія Порошенка звинувачує Зеленського в тому, що в Україні почалася війна з Росією. Представники “Європейської солідарності” ще під час виборів говорили, що якщо президентом стане Зеленський, в Україні буде війна. Тепер вони постійно нагадують, що виборці зробили помилку, не обравши Порошенка на другий термін.

Сообщение Петра Порошенка не випустили з України: він збирався брати участь у саміті в США появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 20342
Опубліковано: 01.12.23