Dark mode


A+ | Скинути | A-
Чергова брехня Путіна: у ГУР назвали кількість окупантів, які воюють проти України
Чергова брехня Путіна: у ГУР назвали кількість окупантів, які воюють проти України
Російський диктатор Володимир Путін збрехав щодо кількості окупантів, які воюють на території України. За даними розвідки, реальна їхня кількість становить близько 450 тис.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

У розвідці вважають, що ворог подає викривлені дані, аби спричинити інформаційний тиск на Україну, продовжити лякати інші країни та “мотивувати” росіян.

— Це не єдина брехня, яка лунала вчора з вуст російського диктатора. В принципі кожного разу, коли він там відкривав рота, він брехав. Але разом з тим російський диктатор вчора зізнався у цілій низці воєнних злочинів і заявив, що має намір їх продовжувати, – сказав Юсов.

Представник ГУР зазначив, що зараз проти України воюють близько 450 тис. російських окупантів.

— Не та цифра, яку вчора озвучила людина, схожа на Путіна. Хіба що він порахував разом всіх ліквідованих загарбників, яких не забрали рашисти з поля бою. В такому ключі могла вийти інша цифра. В цілому – це пропаганда, – додав він.

Напередодні 14 грудня у Росії відбулася “пряма лінія” з Путіним, протягом кількох годин диктатор відповідав на запитання. Серед іншого він сказав, що на фронті в Україні нібито знаходяться 617 тис. військових РФ.

Читайте також

Окупанти хочуть скопіювати українські морські дрони і запустити виробництво – ГУР

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 6197
Опубліковано: 15.12.23