Dark mode


A+ | Скинути | A-
Технічні несправності танків Leopard стають новим викликом для України
Технічні несправності танків Leopard стають новим викликом для України
В соцмережах активно обговорюються злиті матеріали, в яких міститься список танків Leopard, переданих Україні західними партнерами, а також перелік технічних несправностей, які спостерігаються в цих бойових машинах.

Згідно за наявною інформацією, проблеми з німецькими танками можуть мати серйозні наслідки для бойових операцій на фронтах України.

Так, згідно з переліком, понад 40 танків Leopard виявилися непридатними для подальшої участі в боях проти окупаційних військ. Частина з них, як стверджується, зазнала пошкоджень від артилерійських обстрілів, ударів протитанкових керованих ракет (ПТУР) та ударів безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

Крім того, у деяких машинах виявлені технічні несправності, зокрема, часті випадки виходу з ладу бортових комп’ютерів, які роблять неможливим їхнє використання в бойових умовах. Також зазначається потреба у заміні катків, ремонті гальм і електричних систем. В окремих випадках було відзначено задимлення в башті під час роботи системи управління вогнем.

Перелічені дані про несправності танків також вказують на те, що деякі з машин не можна відремонтувати на території України, і їх доводиться вивозити назад в Європу для довготривалого ремонту, що призводить до дефіциту бойової техніки на фронті.

Окремо в матеріалах згадується інцидент, коли один з танків Leopard залишили відносно недалеко від позицій російських військ після зіткнення з БМП “Бредлі”, в результаті чого танк отримав пошкодження гусениці та натяжного катка.

З урахуванням вищевказаної інформації, випливає, що проблеми з танками Leopard, переданими Україні західними партнерами, ставлять під загрозу ефективність бойових дій на фронті. Серйозність технічних несправностей підкреслюють важливість забезпечення надійної технічної підтримки та обслуговування бойової техніки. Наявність таких проблем вказує на потребу у вдосконаленні логістики та обслуговування військової техніки, а також на важливість тривалої та ефективної співпраці з міжнародними партнерами, яка поки залишає бажати кращого.

Сообщение Технічні несправності танків Leopard стають новим викликом для України появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 20082
Опубліковано: 18.12.23