Dark mode


A+ | Скинути | A-
Україна має стрибнути вище голови, щоб отримати шанс на зупинку росіян
Україна має стрибнути вище голови, щоб отримати шанс на зупинку росіян
На тлі триваючої війни в Україні, перед урядом виникає безліч викликів, на які необхідно відповідати в інтересах захистити нашого суверенітету.

На нашу думку, поточним завданням є зосередження уваги на ключових аспектах, що можуть вплинути на подальший розвиток ситуації не до користі України. Перш за все, важливо розглядати зміцнення військового потенціалу Росії та зменшення підтримки ЗСУ з боку Заходу, а також моральний занепад у суспільстві, що вже зараз є реальним фактом, а не вигадкою російської пропаганди.

Так, розвиток російського військово-промислового комплексу, особливо у сферах виробництва військової техніки та боєприпасів, а також удосконалення безпілотних літальних апаратів, як «Орлан-10» та «Орлан-30», є важливим аспектом, на який може переломити хід військових дій. Вже зараз окупанти переганяють нас у випуску всіх без винятку видів БПЛА, а в майбутньому їхнє виробництво з боку Кремля тільки посилюватиметься.

Крім того важливо обернути увагу на постійне збільшення військового бюджету Росії та зростання числа добровольців у збройних силах окупантів, що є вкрай негативним фактором для України, тому що наші власті військові сили виснажені війною. Постійне збільшення військового бюджету, помножене на випуск різних типів озброєння, для росіян також може бути передумовою і для того, щоб провести нову чергову мобілізацію і ще більше наситити фронт живою силою.

У цьому контексті триваюче зниження морально-психологічного стану українського суспільства та небажання більшої частини громадян вступати до лав ЗСУ є серйозним проблемою для українського майбутнього, тому що в якийсь час росіянам буду нічим відповідати, а наші власні людські ресурси закінчаться без можливості відновлення десятиріччями після закінчення війни, або під час неї.

Таким чином, наразі українському керівництву вкрай необхідно розробити нові стратегії, які враховують особливості військових дій на сучасному етапі війни, щоб забезпечити ефективне протистояння російським загарбникам. Треба аналізувати та розробляти відповідні контрзаходи, та звернути увагу на зміцнення власних оборонних ресурсів та пошук альтернативних джерел підтримки.

Українська сторона просто не може дозволити собі не вдосконалювати власні оборонні технології та тактику ведення бойових дій, а також не звернути увагу на покращення внутрішньої підтримки та підвищення морального духу населення. Якщо усі це заходи не почати реалізовувати вже сьогодні, то наше майбутнє дуже швидко опиниться під великим питанням, а інші проблеми перестануть означати хоч щось.

Сообщение Україна має стрибнути вище голови, щоб отримати шанс на зупинку росіян появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 19968
Опубліковано: 19.12.23