Dark mode


A+ | Скинути | A-
Андрій Шевченко – єдиний кандидат на обрання президентом УАФ
Андрій Шевченко – єдиний кандидат на обрання президентом УАФ
Усі постійні члени Української асоціації футболу висунули на посаду президента УАФ колишнього головного тренера збірної України та зірку Мілану Андрія Шевченка.

Тобто його назвали єдиним кандидатом на цю посаду. 28 грудня робоча група з перевірки відповідності кандидатів дійшла висновку, що Шевченко відповідає вимогам та критеріям, встановленим Статутом УАФ.

Окрім того, від кандидата отримана письмова згода на участь у виборах, які відбудуться 25 січня на позачерговому XXVI Конгресі Української асоціації футболу у Києві.

Про результати засідань комісії й робочої групи повідомлено ФІФА та УЄФА, які постійно отримують інформацію про хід підготовки до Конгресу УАФ.

8 грудня кандидатуру Андрія Шевченка висунуло на посаду президента УАФ Київське об’єднання Української асоціації футболу.

Згідно зі статутом, президентом УАФ може бути обрана будь-яка дієздатна особа віком не більше 70 років, яка є громадянином України й делегатом конгресу. Кандидатура на обрання президентом повинна мати мінімальну підтримку з боку щонайменше 1/3 постійних членів УАФ.

Читайте також

Шевченка висунули кандидатом на обрання президентом УАФ – він відреагував

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 20386
Опубліковано: 28.12.23