Dark mode


A+ | Скинути | A-
РФ наступає на Синьківку, щоб створити плацдарми для подальшого наступу, але безуспішно – Фітьо
РФ наступає на Синьківку, щоб створити плацдарми для подальшого наступу, але безуспішно – Фітьо
У смузі відповідальності військ Хортиця росіяни не залишають спроб проводити атакувальні дії.

Про це в етері телемарафону Єдині новини повідомив начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ підполковник Володимир Фітьо.

За його словами, окупанти намагаються наступати на Синьківку (Куп’янський напрямок) для того, щоб створити плацдарми для подальшого наступу.

– Але ми бачили як феєрично горять їхні танки… Якихось успіхів на цьому напрямку РФ не має. На Лиманському також противник намагається наступати, застосовує авіацію, успіхів не має. На Бахмутському напрямку веде активні наступальні дії, – розповів Фітьо.

Підполковник зазначив, що фронт активний. Українські захисники перебувають в активній обороні, однак за кращої нагоди покращують своє тактичне становище, переходять до атакувальних дій й завдають ураження в живій силі та техніці для росіян.

Раніше речник 47 окремої механізованої бригади Дмитро Лазуткін розповів, що війська РФ зазнають серйозних втрат на Авдіївському напрямку та концентруються на тому, щоб вбити клин між Авдіївським коксохімічним заводом та Степовим.

Читайте також

Удар РФ по Києву 29 грудня: кількість загиблих зросла до 23

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16479
Опубліковано: 31.12.23