Dark mode


A+ | Скинути | A-
ГУР назвало головні цілі ворога на 2024 рік
ГУР назвало головні цілі ворога на 2024 рік
Кремль занепокоєний виходом України в Чорне море та ризиком дестабілізації ситуації у Росії.

Росіяни вважають, що довга війна в Україні може призвести до дестабілізації всередині самої Росії, тож, схоже, у 2024 році держава-агресор посилить репресивну внутрішню політику. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в неділю, 31 грудня.

 

Зазначається, що у РФ наголошують на скороченні фінансової допомоги для України з боку держав-партнерів. “Водночас радники вождів терористичної Росії застерігають від думки, ніби західна допомога наступного року припиниться – “это недопустимо и опасно”, – зауважила розвідка.

“Утвердження прозахідного вектора розвитку України та збереження виходу нашої держави до Чорного моря оцінюється Москвою як загроза, що в майбутньому може призвести до “намного больших проблем”, – додали в ГУР.

 

Тотальну огиду і зневагу до Росії в українському суспільстві окупанти характеризують як особливу небезпеку. Зокрема, в країні-агресорці вважають критичним для себе перехід російськомовних громадян України на рідну мову.

 

Розвідка наголосила, що суспільний консенсус, який виник в Україні внаслідок повномасштабного російського вторгнення, є “джерелом глибокої фрустрації вождів у Кремлі”.

 

“Аби знову “привабити” колишніх прихильників Росії серед українців, московські “стратеги” наголошують на необхідності представити “образ будущего для украинцев при разных сценариях “СВО”. Що саме мають на увазі в Кремлі – не уточнюють, але наголошують, що вирішити проблему всередині України на користь Росії можна тільки “кардинальной сменой элит и силовыми чисткам”, – повідомила розвідка.

 

Водночас окупанти вважають, що довга війна в Україні при нинішній конфігурації глобальних сил може призвести до дестабілізації всередині самої Росії, тож, схоже, у 2024 році держава-агресор посилить репресивну внутрішню політику, додали в ГУР.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що Росія прагне зруйнувати єдність всередині України. Наближені до Кремля “аналітики” підготували пропозиції вищому військово-політичному керівництву РФ для “ефективнішого” продовження війни проти України у 2024 році.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 18019
Опубліковано: 31.12.23