Dark mode


A+ | Скинути | A-
Хвороблива фантазія: у ГУР відреагували на заяви росіян після обстрілу Харкова
Хвороблива фантазія: у ГУР відреагували на заяви росіян після обстрілу Харкова
Російське Міноборони фактично публічно зізналося у скоєнні воєнних злочинів, коли коментувало масові обстріли Харкова у суботу, 30 грудня.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Він наголосив, що армія РФ вдарила виключно по цивільних об’єктах. Жоден представник ГУР не постраждав, як заявляло вороже відомство.

— Ці заяви офіційних представників держави-агресора є фактично публічним зізнанням у скоєнні Росією чергових воєнних злочинів, адже у ході останніх ударів по Харкову ворог умисно цілив виключно по цивільним об’єкта та цивільній інфраструктурі, жодної військової цілі не уражено, жоден співробітник ГУР не постраждав, – наголосив Юсов.

Представник ГУР додав, що усі заяви про уявні влучання по представниках ГУР та ЗСУ – не більш ніж хвороблива фантазія людей, які живуть у паралельній реальності та ведуть геноцидну війну проти України. Юсов додав, що злочинці будуть покарані.

Що заявили у Міноборони РФ

Вороже відомство вигадало цинічне виправдання масованому обстрілу міста. За їхніми словами, це буцімто помста за обстріли Бєлгорода.

Крім того, окупанти стверджували, що нібито у готелі Kharkiv Palace, де зупиняються зараз здебільшого міжнародні журналісти, були “знищені” представники ГУР та ЗСУ.

Дивіться також

Шойгу? Герасимов? Де розгінні блоки? Росію спіймали на брехні про обстріл Бєлгорода

Увечері 30 грудня Росія завдала шість ракетних ударів із систем С-300 по цивільній інфраструктурі Харкова. Внаслідок обстрілу є постраждалі жителі міста, понівечено житлові будинки та готель у центрі.

Загалом пошкоджено 12 багатоквартирних будинків, 13 приватних будинків, лікарні, будівля готелю, дитячий садок, торговельні приміщення, газопровід та автомобілі.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11958
Опубліковано: 31.12.23