Dark mode


A+ | Скинути | A-
Ігнат назвав кількість випущених по Україні ракет
Ігнат назвав кількість випущених по Україні ракет
З початку повномасштабного вторгнення Росія випустила по Україні тисячі ракет усіх типів. Речник Повітряних Сил зауважив, що збити всі ворожі ракети неможливо.

Від початку повномасштабного вторгнення російська армія запустили по Україні понад 7500 ракет. Про це в ефірі телемарафону в неділю 31 грудня повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише Радіо Свобода.

“Ми маємо за повномасштабне вторгнення ракет усіх типів по Україні понад 7500. Це усіх типів – авіаційні ракети, зенітні ракети С-300, крилаті ракети, балістичні – запущена така кількість”, – сказав Ігнат.

Речник зауважив, що збити всі ворожі ракети неможливо.

“Збивати ми почали “Петріотом” лише у травні, і то на тій ділянці, там, де він є. Маємо розуміти, що збиваємо ми лише крилаті ракети або ж Х-59″, – уточнив він.

Нагадаємо, 29 грудня армія Росії завдала масованого ракетного удару по Україні. Сили ППО знищили 27 “Шахедів” та 87 крилатих ракет. Внаслідок ворожих ударів загинули цивільні люди у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Харкові та Запоріжжі. 1 січня у Києві оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок масованого ракетного удару РФ. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8737
Опубліковано: 31.12.23