Dark mode


A+ | Скинути | A-
2024 не буде легким: Залужний привітав із Новим роком
2024 не буде легким: Залужний привітав із Новим роком
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний, підбиваючи підсумки 2023 року, звернувся до українських військових, а також привітав з Новим роком.

Він зазначив, що минає ще один складний рік нашої боротьби за свою землю та свободу.

— Це був рік, коли Україна вистояла. Вистояла завдяки вам – українським солдатам і матросам, сержантам і офіцерам. Завдяки кожному з вас! Я дякую нашим військовим за стійкість і самовідданість величній справі – захищати Україну. Схиляю голову перед українськими воїнами, які загинули в боях за Батьківщину. Вони назавжди у наших серцях, – наголосив головнокомандувач.

Залужний попередив, що прийдешній, 2024 рік не буде легким, адже боротьба за свободу та майбутнє наших дітей продовжується.

Він висловив віру, що всі випробовування ми пройдемо з гідністю та крок за кроком продовжимо наближати нашу перемогу. Також Залужний привітав українців та наших воїнів, які боронять гашу державу від ворога, з прийдешнім Новим роком.

— Всіх, хто зараз у бою, на спостережному пункті, веде розвідку чи нищить ворога дроном. Хто тримає удар та завдає його у відповідь. Рідних і близьких наших воїнів. Всіх, хто вірить і допомагає Збройним силам України – з Новим Роком!

До українців в останні години 2023 року також звернулися Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська. Вони зазначили, що свято цієї ночі та весь майбутній рік багато в чому залежить від кожного з нас, від кожного українця.

Зеленські подякували всім, хто сьогодні в окопах захищає вільне майбутнє України та всього вільного світу, побажали їм сил.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17771
Опубліковано: 31.12.23