Dark mode


A+ | Скинути | A-
Срібної кулі немає: яка зброя потрібна Україні для перемоги у 2024
Срібної кулі немає: яка зброя потрібна Україні для перемоги у 2024
Кожна зброя взаємодоповнює один одну, і не є “срібною кулею для вампіра” сама собою. Україна переможе Росію, проте потрібен цілий комплекс озброєння для ведення війни.

Про це заявив колишній командир роти батальйону Айдар, військовий аналітик Євген Дикий в ефірі національного інформаційного телемарафону Єдині новини.

– Одразу можу розчарувати тих, хто досі вірить в казки. Одна зброя не здатна переломити хід війни. У кожної зброї є своя ніша та функція, яку саме ця зброя закриває. Вони всі взаємодоповнюються, і ніяка одна не є “срібною кулею для вампіра”. Це теж треба чітко розуміти, бо весь час були такі: о, з’явилися HIMARS, все, ми переможемо, нарешті дали ATACMS. Ми переможемо, але для цього потрібно все це скласти до купи, і ще багато чого. Так, ми все маємо чітко проговорювати, – зазначив експерт.

Євген Дикий стверджує, що українські воїни за майже два роки повномасштабної війни помінялися місцями з російськими ворогами, тому що зміцнили власні оборонні потужності.

– Ми за два неповних роки помінялися з нашими ворогами місцями в цій війні. Ви уявляєте собі два роки тому, щоб ми взагалі про це говорили? Але я розумію, що суспільство цього року хотіло ще більшого. З військової точки зору, я вважаю, що цей рік був набагато успішнішим, ніж неуспішним, – сказав аналітик.

Читайте також

Загроза з боку РФ збережеться навіть після звільнення України – глава МЗС Латвії

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 23408
Опубліковано: 31.12.23