Dark mode


A+ | Скинути | A-
Стильно і тепло! Як обрати ідеальний пуховик 2024
Стильно і тепло! Як обрати ідеальний пуховик 2024
Дизайнер Андре Тан поділився порадами, які допоможуть обрати ідеальний пуховик у 2024 році. Кутюр’є сказав, на що звертати увагу, щоб він мав стильний вигляд.

Як обрати пуховик 2024 – поради дизайнера

Довжина – найважливіший параметр. Оскільки в моді спідниці міді і навіть максі, пуховик має бути довгий, щоб їх закрити. Загалом спідниця може стирчати з-під пуховика, але більш елегантно, коли вона виступає максимум на п’ять сантиметрів.

Переглянути цей допис в Instagram

Тканина. Не обирайте блискучі і тонкі тканини, які збираються в дрібні складки. Це має дешевий і несучасний вигляд. Віддаємо перевагу щільним і якісним матеріалам.

Застібка. Ґудзики, клепки, блискавка – добре, але краще, щоб їх не було видно. Потайна застібка має більш сучасний та актуальний вигляд.

Пасок. Андре Тан закликає забути про пуховики з поясом-застібкою.

– Пасок може мати вигляд стильний і вдало підкреслювати фігуру, але тільки якщо це передбачає сама куртка (вона має бути об’ємною) і пояс тільки вільний, – зазначив дизайнер.

Стібка. Горизонтальна широка – найпопулярніший варіант. Ще вона може бути ромбиком, але рівномірна! Не варто обирати модель, де є комбінація стібок.

Пам’ятайте, взимку можна мати стильний вигляд і водночас почуватися затишно і в теплі.

Читайте також

Теплий і затишний відтінок. Pantone назвав головний колір 2024 року

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17724
Опубліковано: 09.01.24