Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Twitter з’являться грошові перекази: у компанії назвали терміни
У Twitter з’являться грошові перекази: у компанії назвали терміни
У соцмережі X (Twitter) з’явиться можливість грошових переказів. Про це повідомляють у блозі компанії, якою володіє Ілон Маск.

Коли в X з’являться грошові транзакції

Так, у блозі компанії заявили, що буде надано більше можливостей як для користувачів, так і для компаній, які ведуть бізнес у сервісі.

– Ми запустимо P2P-платежі, відкриємо нові можливості для користувачів і комерції, а також покажемо, як можна “жити більшу частину життя” в одному місці, – зазначили в X.

Під фразою жити більшою частину життя мається на увазі додавання низки послуг всередині платформи. Маск неодноразово заявляв, що хоче зробити супердодаток, у якому можна буде зробити все – від сплати податків до замовлення таксі або їжі додому.

Очікується, що послуга переказу коштів стане доступною у 2024 році. Якщо Маску вдасться реалізувати цю ідею, то це буде найбільше оновлення соцмережі з моменту придбання компанії мільярдером.

У блозі X стверджується, що планують здійснити революцію у 2024 році. Переказами займатиметься дочірня компанія соцмережі X Payments LLC – їй уже видали дозвіл на транзакції в 14 штатах США.

Утім, далеко не факт, що у мільярдера вдасться здійснити задумане – вартість Twitter впала на 71% з моменту придбання Ілоном Маском. До того ж із сервісу пішли великі компанії, а надання реклами – основне джерело доходу соцмережі.

Читайте також

Єврокомісія розпочала розслідування щодо порушень Twitter: у чому причина

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12747
Опубліковано: 10.01.24