Dark mode


A+ | Скинути | A-
Перереєстрація авто у Дії: скільки коштує послуга
Перереєстрація авто у Дії: скільки коштує послуга
З 20 грудня в Україні з’явилася можливість перереєстрації авто у Дії. Тепер же стало відомо, скільки і яка послуга коштує – багато з обов’язкових процесів купівлі та продажу авто не є безкоштовними.

Продаж авто через Дію: скільки коштують послуги

Експерти з Auto.ria проаналізували систему і з’ясували, які процедури потрібно виконати для перереєстрації транспорту, і скільки вони коштують.

Так, сама послуга перереєстрації авто коштує 350 грн. Якщо є бажання отримати пластикове свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, то доведеться заплатити 405 грн. Якщо потрібно змінити номерні знаки під час продажу або купівлі – за їх виготовлення потрібно буде віддати ще 160 грн за заміну.

Якщо не хочеться їхати до сервісного центру МВС по номери та пластикову картку і реєстрацію транспортного засобу – можна замовити доставку Укрпоштою до найближчого відділення. Це коштуватиме 293 грн.

Оплачує послуги покупець банківською карткою в Дії.

І поки українці в очікуванні розмитнення авто у Дії, на Факти ICTV з’явилася детальна інструкція, як розмитнити електрокар у 2024 році. Попит на такі авто зростає, тож дедалі більше водіїв на них звертатимуть увагу під час вибору авто з пробігом за кордоном.

Читайте також

Як відновити втрачений техпаспорт на авто: інструкція, що збереже нерви

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 32852
Опубліковано: 13.01.24