Dark mode


A+ | Скинути | A-
Військовим РФ систематично видають наркотики та психотропи – Генштаб
Військовим РФ систематично видають наркотики та психотропи – Генштаб
Фото: Соцмережі (ілюстративне фото)

Військові РФ в Україні

Ці препарати призводять до ейфорії та притуплюють біль. Солдати, які їх вживають, легше погоджуються на штурми, не побоюючись поранень або загибелі.

Особовому складу 108-го десантно-штурмового полку 7-ї десантно-штурмової дивізії систематично видають наркотичні та психотропні речовини. Про це 15 січня повідомляє Генштаб ЗСУ.

“Російські військові все частіше відмовляються гинути за недолугі цілі свого лідера, тому командування ворога вирішило вдатися до експерименту з додаткових видів стимулювання, які спотворюють відчуття реальності та ведуть до загибелі. Так, за наявною інформацією, особовому складу 108-го десантно-штурмового полку 7-ї десантно-штурмової дивізії систематично видають наркотичні та психотропні речовини”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ці препарати призводять до ейфорії та притуплюють біль. Солдати, які їх вживають, легше погоджуються на м’ясні штурми, не побоюючись поранень або загибелі.

Раніше повідомлялося, що в окупаційних військах РФ фіксуються непоодинокі випадки відмов військовослужбовців від виконання злочинних наказів та участі у бойових діях.

Також зазначалося, що окупанти відмовляються брати участь у штурмах та здаються в полон.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 23351
Опубліковано: 15.01.24