Dark mode


A+ | Скинути | A-
Це буде непросто: Маск розповів, у яких країнах не можна купити Tesla Cybertruck
Це буде непросто: Маск розповів, у яких країнах не можна купити Tesla Cybertruck
Мільярдер Ілон Маск розповів, у яких країнах не можна легально купити новий Tesla Cybertruck. Як виявилося, далеко не скрізь електропікап здатний пройти сертифікацію.

Де продаж Tesla Cybertruck незаконний

Так, один із користувачів Twitter запитав у Маска, коли чекати новенький Tesla Cybertruck у Китаї. У мережі багато днів з’являються чутки, що пікап зовсім скоро з’явиться на території країни, що викликало справжній ажіотаж. Йдеться про вітринну модель, адже багато автолюбителів хочуть побачити пікап наживо перед покупкою.

– Я перебуваю в китайській чат-групі Cybertruck, в якій майже 500 учасників, і у всіх оформлено попереднє замовлення на Cybertruck. Упевнений, багато хто буде в захваті, побачивши справжню машину, – зазначив користувач Twitter.

Getting Cybertruck road legal in China would be very difficult, but we could ship some prototypes over for display

— Elon Musk (@elonmusk) January 14, 2024

Ілон вирішив відповісти фанату Tesla – він заявив, що чутки виникають шляхом демонстрації прототипів, оскільки отримати дозвіл на використання автомобіля з нержавіючої сталі на дорогах Китаю буде непросто. Щоправда, у чому саме складність, Маск не пояснив.

Раніше Ілон повідомляв, що будуть проблеми і з постачаннями в Європу. Зазначається, що зовнішні виступи на автомобілі перешкоджатимуть проходженню правил безпеки ЄС для захисту пішоходів.

Нагадаємо, що запас ходу Cybertruck набагато нижчий за заявлений. Ентузіасти проїхали 409 км на одному заряді, що на 100 км менше заявленого компанією Tesla.

Читайте також

Tesla відкликає 2 млн автівок через проблему з автопілотом

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 27371
Опубліковано: 15.01.24